divendres, 31 d’agost del 2012

Moneders

Podem dissenyar uns moneders ben senzillets, amb un compartiment tancat en cremallera i una butxaqueta al davant. Tota la roba és reciclada i, els dibuixos i brodats, fets a mà.

          

        

         

dimarts, 28 d’agost del 2012

Pitets

Amb una tovallola feta malbé, podem fer un pitet. Retallem amb la forma que més ens agradi la tovallola i una altra tela que utilitzarem per posar al darrera. Pensem un dibuix, en aquest cas jo vaig fer una moneta i un gatet en diferents pedacets de roba, que després vaig cosir a mà damunt la tovallola.
Aquest va ser un dels reglas que vaig fer a una amiga molt especial pel naixement de les seues dos filles.

     

divendres, 24 d’agost del 2012

Caragol treu banya...


Samarreta pintada a mà, dibuix propi. Ben original per fer un regalet a un xiquet/a.



Aquesta és la mateixa, però pintada sobre samarreta taronja, un encàrreg que em van fer.


dijous, 23 d’agost del 2012

Postals

Amb una cartolina i trocets de paperets que vaig guardant, que em sobren de quan emboliquem regals, he fet unes postaletes utilitzant la tècnica del collage.




divendres, 17 d’agost del 2012

Guitarra

A part de pintar samarretes, també en cuso. Aquesta és la primera que vaig fer, va ser el regal de cumpleanys del meu germà. Està tota feta a mà.


dimarts, 14 d’agost del 2012

La Sargantana fà camí

Un pedaç de tela negra, la cremallera d'una bossa trencada, fil, agulla i una mica d'imaginació per fer un dibuixet ben bonic.
El resultat: un bolset-rinyonera ben original.


divendres, 10 d’agost del 2012

Unes caixes

Amb pots que he anar arreplegant de tabac de liar, he fet unes caixetes utilitzant diferents retallets de paper i cintes vàries. Es poden pintar o enganxar tot el material que se us acudeixi.



dimarts, 7 d’agost del 2012

Fundes telèfon

També podem fer unes fundes per a telèfon mòbil, amb dissenys personalitzats, tant pel dibuix com pel model de telèfon, aprofitant diferents retalls de roba. Aquestes tres estàn fetes a mà.

         

divendres, 3 d’agost del 2012

Cartera texana

Segur que per casa teniu pantalons vells, samarretes esgarrades... Us deixo una idea per transformar aquesta roba en objectes útils, originals i creatius. 

Amb els baixos d'uns pantalons texans i algún pedacet solt podem fer una cartereta com aquesta: