dilluns, 1 d’octubre de 2012

Taules

Aquestes són dos taules que vaig fer ja fà uns anys, van ser dos regals molt i molt especials. Els dibuixos els vaig adaptar d'uns que vaig trobar per internet. Vaig utilitzar teseles de vidre de diferents colors de 1x1. 

El disseny de les dos taules és meu: tenen una superfície de 100x60; la de fusta la vaig fer jo tota, menys les dos lleixes de ferro (me les va fer un amic); la de ferro, com de soldar no en se, vaig portar el dibuix i les mides a una empresa i me la van fer, després jo la vaig pintar i li vaig insertar el mosaic. Les dos porten un vidre al damunt, per conservar millor el mosaic i facilitar la seva neteja.

Va ser una gran experiència el fer-les, però, com ja vos podeu imaginar, vaig invertir molt de temps (no se'n poden fer comandes).

2 comentaris:

 1. Hola Maite, te he conocido a través de Guadalupe, me encantan estas mesas , son preciosa y como tu dices no tienen precio.
  Yo también hago manualidades y tengo mi propio blog, te dejo el enlace por si quieres pasar a visitarme.
  http://lasmanualidadesdesule.blogspot.com.es/
  Saludos y hasta pronto.

  ResponElimina
 2. Gracias Sulema! He echado un vistazo a tu blog y tienes cosas muy bonitas! Lo he añadido a mi listado de blogs, espero que te parezca bien.
  Un saludo.

  ResponElimina